If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дисплея на часовника се прецака и не показва целите цифри ами само част от тях и неможе да се разбере колко е часа. Може ли са смени и колко струва дисплея
всичко може да се смени. Даже може и на старо да си намериш и да не го купуваш наново.
Моя също не бачка. Но проблема е от колата, защото ми горят крушките през седмица и ми изгоря и дисплея на автокасетофона, вече няма РДС.
Я кажи сега часовника от какво се състои и какво може да се смени и какво не по него Особенно да ми обесниш как ще смениш дисплея
@kamen
Смени целия часовник ако го намериш читав на старо Проблема не е в дисплея а в процесора на филипс който го управлява Обикновенно след намеса на заварчици, алармаджии, поставяне на аудио и разни типове намокряне на таблото и течове от радиатори се получава тоя дефект
всичко може да се смени. Даже може и на старо да си намериш и да не го купуваш наново.
Моя също не бачка. Но проблема е от колата, защото ми горят крушките през седмица и ми изгоря и дисплея на автокасетофона, вече няма РДС.
Я кажи сега часовника от какво се състои и какво може да се смени и какво не по него Особенно да ми обесниш как ще смениш дисплея
@kamen
Смени целия часовник ако го намериш читав на старо Проблема не е в дисплея а в процесора на филипс който го управлява Обикновенно след намеса на заварчици, алармаджии, поставяне на аудио и разни типове намокряне на таблото и течове от радиатори се получава тоя дефект
Имах предвид да се смени целия часовник, разбира се ... също както ще се наложи да направя с Айвата. Мислиш ли че ми е издухан този процесор Филипс, за който стана дума ?
Xa-uBaH
========================
във Варна кара Alfa 146 TS, 16v, 97 г.
Напоследък карам повече Корсата
@kamen
Благодаря Бобо!!! Имаш ли идея колко може да струва.
Аз смених платката с дисплея все пак се налага да се развият малко видии И понеже лично го правих не се съмнявам
Да ве ясно ма аз съм виждал на 155 доста странни изпълнения на часовника Предполагам че от някой съвпадат часовниците. Както и на тези след 98 145-ци са различни часовниците
Comment